Overvejer du ferie i Thailand til vinter?

Overvejer du ferie i Thailand til vinter?

Buddha skulptur i NordthailandThailand er om vinteren blevet en af danskernes foretrukne feriedestinationer. Det er der rigtig mange grunde til det er blevet de senere år, men hvis man skal opremse et par af dem må det værre:

  • Det er blevet billigere at flyve og rejse til Thailand.
  • Det er langt billigere at bo og leve i Thailand, end mange andre ferie lande.
  • Man kan opleve en kultur som er væsentlig anderledes end den vi oplever i Danmark/Europa – da Thaierne er buddhister.
  • Når der er iskoldt i Danmark om vinteren, er der i højsæsonen i Thailand, hvilket betyder blå himmel, solskin og 30 grader.
  • Mulighed for at opleve paradis natur, både ved stranden og i natur områder som i Nordthailand.

Hvordan kommer man billigst til Thailand?

Når man skal rejse til Thailand, så findes der som udgangspunkt to valg muligheder. 1) Man kan vælge at rejse med et rejseselskab som sørger for at planlægge alt for dig, både før og på ferien. 2) Man booker selv sine flybilletter, og sørger selv for at planlægge ferien.

Det er helt op til ens behov, personlighed og ønsker til rejsen – som bestemmer hvilken type man ønsker. Mange ældre vælger rejsebureauet, hvor jeg tror at mange unger vælger at rejse på egen hånd. Der er dog ingen tvivl om at det er billigst at planlægge rejsen selv, men så står man jo selvfølgelig også selv for alt planlægningen, hvilket tager tid.

Du kan booke en rejse til Thailand med et rejsebureau hos: http://www.vitus-rejser.dk/

Eller booke din flybillet online hos fx: http://billigflybillet.nu/

Hvordan oplever man mest i Thailand?

Jeg har selv været på ”backpacker” ferie i Thailand, og jeg fik mest ud af Thailand ved at kombinere syd og Nordthailand med hinanden.

Nordthailand byder nemlig på flot natur, templer, lokal kultur, jungle og en masse muligheder for at hike, trekke, rifting, osv. Hvor Sydthailand byder på de flotte paradis strande som man kender fra billeder eller reklamer, og masser af muligheder for at dykke eller snorkle i det paradis blå vand.

Skal man have VISA for at tag på ferie i Thailand?

Da jeg var afsted i Thailand var det i 30 dage, hvilket ikke krævede noget ekstra VISA – da jeg automatisk fik et 30 dages turist VISA ved ankomst i lufthavnen i Bangkok.

Men har du planer om at rejse i længere tid, så skal du ansøge og tjekke omkring VISA reglerne hos det Thailandske Consulate i Danmark.

Endvidere skal du være opmærksom på at du måske ikke bliver tildelt de samme dages VISA ved ankomst fra landene omkring Thailand, da der er kommet skærpet VISA regler de senere år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *