Har du lagt planer for din sommerferie?

Har du lagt planer for din sommerferie?

Sommerferien er lige om hjørnet for de fleste, og det er lig med masse af afslapning, sol, strand, is og hvad der ellers hører til en god sommerferie.

Nogen vælger at holde sommerferien i Danmark, andre tager fast sydpå hvert år – og nogen vælger måske at tag afsted hvis den danske sommer ikke viser sig fra den gode side.

Personligt har jeg selv valgt at rejse sydpå i år – og mig og kæresten har valgt at tag en tur til Barcelona i Spanien, da vi aldrig har været der før.

Hvis du stadig ikke ved hvad du skal foretage dig i ferien – så vil jeg da lige give dig mine idéer herunder, måske det kan give lidt inspiration!

Skagen

Skal ferien afholdes i Danmark så er Skagen en mulighed. Ferie på toppen som nogen kalder det – er for alle, uanset om det er med hele familien, som kærestepar eller med venner og bekendte.

I området omkring Skagen er der masse af ting at opleve. Det er alt fra speciale sandklitter, til glasstøberi til lokale fiske restauranter, mm. I den indre by findes der masser af shopping muligheder, da byen over hele sommeren er som et stort marked.

Grenen og strandene er selvfølgelig de største attraktioner når man er i Skagen, og det er et lækkert område at tilbringe en dag med familien. Man skal dog passe på hvis man bader, da det ikke kan være helt ufarligt i dette område.

Frankrig

Har du allerede oplevet det meste i Danmark, eller vil du gerne sydpå hvor vejret ofte er bedre end her i Norden – så kunne Frankrig være et godt bud.

Frankrig er et stort land, som er delt op 26 regioner og 95 departementer. Frankrig er kendt for deres gode mad, vine, og deres til tider arrogante attitude – som gør det helt specielt at rejse i landet.

Hvis man tager på fx en køreferie rundt om i Frankrig, så har man mulighed for at opleve lidt af det hele. Strand, bjerge og byer – hvis man planlægger turen ordentligt.

Personligt har jeg selv gode erfaringer fra skiferier i Frankrig, hvor alperne er helt fantastiske – og som jeg klart kan anbefale at opleve, også selvom det er sommer! I bjergene om sommeren kan man hike og køre på MTB, mm. Så der er rig mulighed for at lave noget aktivt, samtidig med at man oplever noget af det flotteste natur i Europa.

Dette var et par af mine idéer til hvor ferien kunne gå hen – jeg håber du har fået lidt inspiration, ellers kan jeg anbefale at tag et kig på denne hjemmeside – hvor man kan finde mange flere idéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *