Sådan sparer du en masse penge på tandlægeregningen

Sådan sparer du en masse penge på tandlægeregningen

Tandlæge

Danmark har formentlig nogle af de dyreste tandlæger i verden, om end ikke de dyreste. Derfor kan der også være rigtig mange penge at spare ved at bruge en tandlæge udenfor Danmark eller ved at bruge lidt tid på at finde den rigtige pris indenfor landet. Spar penge på tandlægen

 

Jeg vil i dette indlæg komme med nogle råd til hvordan du finder en billigere tandlæge, hvilke muligheder der er – samt et par hurtige råd til hvordan du holder dine tænder sunde og raske.

Brug internettet til at finde din tandlæge

Eftersom du nok har fundet dette indlæg ved at søge rundt på nettet, er du nok godt klar over det – at man kan bruge internettet til at finde en masse viden, svar, osv. Men derfor er det værd at nævne alligevel.

Internettet er nemlig blevet et bedre sted at finde priser på tandbehandlinger, da der ligesom så mange andre niche områder er kommet sammenligningssider som har gjort arbejdet for dig. Ligeledes er det muligt på nogle sider at indhente 3 tilbud fra forskellige tandlæger i dit område, så du på den måde sikre dig den bedste pris.

Internettet er ligeledes et perfekt sted at finde mere viden omkring hvordan du holder dine tænder sunde og raske, så du ikke behøver at bruge en masse penge på behandling.

Tag til udlandet og få behandling

Netop på grund af de tårnhøje tandlægepriser herhjemme, kan der være penge at sparer ved at tag til udlandet og få behandling. Tager man fx et land som Thailand, som dog er langt fra Danmark – så kan der spares helt op til 5 gange på tandlæge regningen.

Det er klart at man ikke bare tager til Thailand for at lave sine tænder, men man kan alternativt kombinere ferien med behandling af sine tænder – og på den måde spare pengene hjem på turen dertil.

Af andre populære lande hvor der kan spares penge på tandlægeregningen kan nævnes Polen, Ungarn, mfl. Som alle er tættere på Danmark.

5 gode råd til at få sundere tænder

Hertil sidste vil jeg give dig 5 hurtige råd til hvordan du kan holde dine tænder sunde, og derved undgå at skulle bruge en masse penge på at lave huller, osv.

  • Børst dine tænder regelmæssigt, og minimum to gange om dagen.
  • Brug tandtråd til at tag skidt det hvor tandbørsten ikke kan komme hen.
  • Er din tandbørste slidt, så skynd dig at udskifte den.
  • Efter store måltider er det godt at skylle munden med vand og herefter tygge tyggegummi uden sukker – som hjælper med at rense tænderne.
  • Vælg en god tandpasta med flour som du synes smager godt. På denne måde undgår du at have en undskyldning for at børste dine tænder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *