Osteopat baby? Hvordan den lille endelig fik ro

Osteopat baby? Hvordan den lille endelig fik ro

Baby gråd i 4 måneder – og baby osteopat?

Vores den lille på snart 4 måneder, har næsten fra start af været meget urolig, især om aftenen ved senge tid, har vi kæmpet vores kampe.
Med flere hundrede søgninger bag os, var det endnu ikke lykkedes os at finde frem til en løsning. Vi var nu endeligt nok bare nået frem til konklusionen om, at vi nok bare havde fået en lille en hvis sovehjerte nok ikke var noget at råbe hurra for!.

Lige indtil, at en veninde fra konens mødre gruppe, fortalte, at de havde haft de helt samme udfordringer som vi har. Hun fortalte at de havde fået anbefalet en baby osteopat i Lyngby
Vi var endeligt forinden slet ikke klar over hvad en osteopat var, og vi var slet ikke klar over at der rent faktisk fantes osteopati til spædbørn. Men vi blev klogere.
På dette tidspunkt var vi desperarte for at hjælpe den lille, med at få noget mere ro. Kort efter lidt læsning på deres hjemmeside, valgte vi at tage chancen og skrev til dem. Vi forklarede vores udfordring, samt hvor længe det havde stået på, og om det overhovedet var en osteopat vi havde brug for her.
Dagen efter fik vi svar tilbage. En medarbejder fra klinikken var mere end overbevist om at de kunne hjælpe vores den lille med at få noget mere ro. De fortalte os at de flere gange havde oplevet disse udfordringer hos spædbørn, og at det muligvis kunne skyldes øre problemer.

Vi fik hurtigt booket en tid, for det måtte bare få et forsøg!.
Ugen efter tog vi til Lyngby hvor klinikken ligger. Vi havde fået en tid klokken 15.30 og blev taget venligt imod. Vi startede ud med en 1 til 1 snak hvor vi fortalte om vores udfordring og de typiske tidspunkter og tegn. Herefter var de ikke i tvivl! De var overbevist om at det skyldes øre problemer.

Hvordan går det i dag – Virkede Osteopat behandlingerne?

I dag, cirka 1 måned senere og 3 behandlinger rigere. Kan vi konkludere at det i højeste grad har hjulpet! Vi er endnu ikke helt i mål og mangler stadig et par behandlinger. Men resultatet er overraskende! Min kone har næste fået sin søvn tilbage og får nu lov til at sove helt op til 4 timer ad gangen, med blot 1 opvågning om natten Det er helt fantastisk.
Så sidder i med samme udfordringer som vi havde, så vil jeg på det varmeste anbefale af prøve behandlinger af en osteopat til din baby og vores anbefaling går til Lyngby Osteopati klinik. Du kan besøge deres hjemmeside og læsere mere om deres baby behandlinger og metoder her: Lyngbyosteopati.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *