Søsters bryllup – Planlægning og en kanon fest

Søsters bryllup – Planlægning og en kanon fest

Sidste weekend blev min søster og nu nu mand, endelig gift! Det skete i et fantastisk forårs vejr i domkirken i Odense! En helt igennem fantastisk dag og aften som jeg, i dette indlæg vil fortælle jer meget mere om.

Planlægningen:
Vi starter med at spole tiden godt og vel 4 måneder tilbage, hvor min søster, mand- dengang kæreste og jeg satte os sammen og skulle i gang med planlægningen af bryllupsfesten.
Allerede her følte vi at det hele nemt virkede uoverskueligt og helt overævlende. Det eneste vi endeligt var sikre på fra start af, var deres ønske om at festen skulle afholdes i deres nye hus, som de efter en total renovering netop var flyttet i. Vi var derfor klar over at vi skulle finde os et telt der var stort nok til at kunne huse alle god 100 festglade fester. Herefter fik vi endelig hurtigt styr på diverse omkring siddepladser, taler, sange og hvad der nu ellers høre til.

Udfordringen: 
Da vi for alvor blev udfordret, var da vi skulle planlægge underholdning, øl/vin/drinks m.m.
Når det kommer til underholdningen er der jo tradition for alle de her ritualer, men nu engang afholder ved et bryllup. Herefter fik vi en masse inspiration fra forskellige amerikanske blogs på nettet. Vi fandt en masse gode guides der gav os inspiration til sjove lege hvor alle gæster var involveret men også lege hvor vi fik mulighed for at gøre lidt grin med brudeparret. Det blev en kanon succes!!

Kan man lege en bartender i Odense?
Når vi var færdige med maden og alle de traditionelle ritualer, skulle festen skydes i gang. Og her fandt vi hurtigt ud af at vi havde en udfordring hvad angår drinks m.m. Først var vi endeligt fastbesluttet på, at vi ville køre en tur til Tyskland for at handle en masse billig alkohol. Hvorefter vi ville stille det op, således at folk selv havde mulighed for at blande sine drinks. Vi så dog hurtigt mange udfordringer, til dels også at køre til Tyskland i sin helhed, når man nu er bosat i Odense! Men også den kanon store oprydning der fulgte med efterfølgende!.
Men så nævnte vores kære fætter, at han til et firma arrangement/fest for et par måneder tilbage. Var stødt på det her firma, hvor man simpelthen kunne leje en hel mobilbar, der kom med alt slags alkohol, professionelle bartendere i flotte uniformer og al hvad der høre til, som stod for alt. Virksomheden hedder bartenderbar, og er altså et koncept bygget på en mobil cocktailbar. Du kan altså leje en bartender i Odense, der kommer hjem til dig og mixer præcis de drinks i ønsker, og de medbringer alt salgs tilbehør.
Vi kontaktede bartenderbar, og fik os en snak med dem. De foreslog en helt fantastisk løsning som de havde erfaret gav den bedste fest. Alt blev planlagt helt ned til mindste klokkeslæt, hvilke drinks, pynt, konkurrencer m.m. – og det bedste af det hele, er jo naturligvis at de stod for oprydningen og vi havde derfor mere til tid at fokusere på at have en hamrende sjov fest!.

Står i og skal afholde et bryllup, så er det helt afgjort pengene værd at leje en bartender i Odense.

Alt i alt, fik vi en fantastisk fest og en kanon oplevelse med bartenderbar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *