Vi lejede en isvogn – og fik en perfekte forårsfest

Vi lejede en isvogn – og fik en perfekte forårsfest

Skal vi leje en isvogn? – Forårsfest på arbejdet

Tiden for den årlige firma-forårsfest begyndte at nærme sig. På arbejdspladsen er jeg med i festudvalget bestående af 4 kollegaer og jeg.
Denne gang havde vi besluttet os for, at festen skulle skille sig ud. Da vi de sidste par år ofte har holdt mange af de samme fester.
Efter flere forskellige foreslag, fik vi en sjov idé. Vi kunne se at vejret var fantastisk, og vi fik altså derfor ideen, at når klokken slog 15.30, så skulle der stå en isvogn klar til at byde samtlige medarbejdere på lækker is inden turen gik videre til restauranten.

Efter lidt søgning på Google, fandt vi frem til “julvognen” der netop tilbyder leje af isvogn til firma fester.

Lej en isvogn – Det er det hele værd!

Vi havde aftalt, at når klokken ramte 15.30 skulle isvognen stå klar ude ved hovedindgangen. Ingen af vores medarbejdere havde på forhånd fået besked om dette. Det var derfor en overraskelse. De havde blot fået besked på at “der ventede en lille overraskelse”
Da klokken ramte 15.30 gik alle medarbejdere ud til hovedindgangen, hvor isvognen stod klar med lækre is – og det blev noget af et hit på arbejdspladsen!
Folk samledes i flok om den flotte isvogn, der mest af alt mindede om en en isvogn men så i film fra gamle dage i ægte 50ér stil.
Der blev snakket, grinet og langet is over disken. Det var utrolig nemt, da de selv havde medbragt alt servitrice, skeer, vafler  og naturligvis flødebolle, syltetøj og gud – præcis som vi kender det fra iskiosken på stranden i bedste dansk sommer stil, og så var der endda nok is, til at alle kunne få 2 hver.

Små 2 timers tid senere skulle vi videre mod restauranten vi skulle spise på. Her slap vi for alt besvær og oprydning, da isvognen selv klarede det. Det var nemt og simpelt, og en kanon oplevelse for hele arbejdspladsen.

Lej en isvogn i dag – og få en kanon firmafest!
Julevognen.dk får mine varmeste anbefalinger og vi takker for en rigtig god start på vores fest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *