Lyden af bryllup

Lyden af bryllup

Kirkeklokkerne ringer, solen skinner og og folk står klar med ris i hænderne. Ud af kirken kommer det unge flotte brudepar. Smilende og forelskede går de frem mens folk jubler og kaster ris udover dem. På vejen står en ny bil klar til at føre dem videre til aftenens festligheder. Afsted kører de med raslende dåser efter bilen.

Senere på aftenen fortsætter brylluppet. Gæsterne ankommer i kjole og hvidt og bliver budt på et glas med bobler mens toastmasteren byder velkommen. Men hvad er det der foregår over i hjørnet? En velklædt DJ træder ind. Hans setup er elegant og passer godt ind i den romantiske stemning. Musikken begynder at spille og festligheder når nye niveauer. En DJ til bryllup? Ja, det fungerer ganske godt. Denne DJ er fra Dansk DJ Service og har en masse erfaring med at være DJ til bryllup. Han spiller brudevalsen som aftalt. Alles øjne er på brudeparret der smukt fører sig frem på dansegulvet. En bedstemor kniber en glædeståre mens andre klapper og jubler. Senere tændes diskokuglen og musikken skifter karakter. Herrerne rejser sig for at byde deres borddamer op til dans. Musikken er rytmisk og DJ’en lytter på gæsternes musikønsker. Det er sent men solnedgangen kan stadig ses ud af de store vinduer. Gæsterne danser og musikken spiller indtil solen igen står op. Dagen er perfekt.

Husk på at lyden af bryllup er ikke kun lyden af kirkeklokker. Vigtigst er musikken til festlighederne der skal gøre aftenen uforglemmelig. Vi havde en god oplevelse med Ddjs.dk som var DJ til min søsters bryllup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *