Frokost i Hillerød der smagte af noget

Frokost i Hillerød der smagte af noget

Jeg elsker at bruge mine søndage på at gå ud og spise frokost med mine venner eller min kæreste. På den måde synes jeg, at jeg får rigtig meget ud af min weekend. Nu går jeg heller ikke særlig meget ud og danser i weekenderne mere. Det synes jeg ligesom, at jeg er blevet for gammel til. Jeg er træt af at sove mine weekender væk, når jeg er kommet for sent i seng, så jeg foretrækker at se en film på sofaen sammen med kæresten en lørdag aften i stedet for. Denne weekend besøgt vi Cafe Valentin til en frokost i Hillerød, der smagte af noget.

VI bestilte begge to en burger på Cafe Valentin. Og det var en virkelig god burger, der var saftig og virkelig smagte af noget. Ved siden af havde vi bestilt pompfritter og en stor cola. Solen skinnede udenfor, så vi havde sat os ud ved et cafebord udenfor, hvor vi nødt maden i ro og mag.

Frokost i Hillerød – skønt nærområde

Nu har vi spise frokost i Hilerød mange steder, fordi vi ofte er i nærområdet. Vi elsker at besøge Frederiksborg Slot, og vi elsker at besøge Hillerød centrum. Derfor er det oplagt for os at gå ud og spise frokost på en af de mange skønne cafeer, der er i nærområdet.

Mine kæreste er vild med dessert. Så efter vores frokost, bestilte vi også en dessert, som vi nød sammen en god kop varm kaffe. Det var nogle hyggelige timer på cafeen i Hillerød, og vi skal helt sikkert snart tilbage igen. Nu har vi familieweekend næste weekend, hvor vi skal besøge familien i Jylland, så der kommer vi nok ikke forbi til frokost i Hillerød, men her over sommeren har vi helt sikkert planlagt at tage tilbage igen et par gange. Læs mere her!

Vi skrives!

Thomas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *