Mikropigmentering til de skaldede – Ugens skønhedstip

Mikropigmentering til de skaldede – Ugens skønhedstip

Hej alle sammen og velkommen til ugen skønhedstip. I dag er det min gode ven Jakob, der har et tip til alle de skaldede derud, og som måske føler sig lidt ramt på forfængeligheden. Kort fortalte så var Jakob selv komplet skaldet indtil for et par uger siden, hvor han fik mikropigmentering hos virksomheden Aestethic. Han er selvfølgelig stadig skaldet, det ser bare ikke sådan ud længere. Men det kan Jakob selv fortællere mere om her i indlægget.

Jeg kunne føle min manglende Samson – Mikropigmentering
I gymnasietiden var jeg en af fyrene med høje tindinger, og det gik mig allerede på den gang. Så i starten af tyverne begyndte det at tage fart med månen. I midten af tyverne mødte de høje tindinger og månen så hinanden, hvor jeg i nogle år forsøgte mig med hentehår. Når jeg ser billeder fra den tid, ser det helt horribelt ud. Det var først i år, jeg hørte om mikropigmentering som en mulighed. En teknik jeg ikke kendte til. Jeg skulle ikke læse særlig meget om forhandlingen, før jeg kontaktede Aestethic for at høre mere om mikropigmentering. Jeg har nemlig altid følt en manglende Samson. Den manglende hårpragt har altid gjort noget ved min selvtillid. Det har ligesom siddet i mig, og jeg har ikke kunne give slip på det.

Mikropigmentering ændrede min selvfølelse fra dag ét
Jeg er selvfølgelig stadig skaldet efter mikropigmentering-behandlingen. Det kommer jeg aldrig uden om. Kort fortalt så er mikropigmentering en metode, hvor der tatoveres små 3D lignede prikker, som giver et fuldstændigt realistisk billede af en trimmet frisure. Jeg har ovenikøbet fået lige tindinger. Når jeg ser mig i spejlet i dag, er det med en genfunden selvtillid, som jeg ikke har haft før. Jeg vil til hver en tid anbefale mikropigmentering til alle, der kan genkende elementer i min fortælling fra deres forhold til skaldethed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *