Cafe Nöa’h serverer den bedste frokost på Amager

Cafe Nöa’h serverer den bedste frokost på Amager

Forleden havde vores københavnervenner inviteret os på frokost. Vi var lidt loren ved tanken, for Lillian, min kone, er jo højgravid, så vi har holdt lidt lav, social profil i den seneste tid for ikke at stresse hende og barnet unødigt.

Men vores venner havde nu lagt en god besøgsplan, som skulle tage højde for det hele, sagde de. Da de bor på Islands Brygge på Amager, var der kun kort vej til Cafe Nöa’h, hvor vi skulle spise frokost. Og hvis ”uheldet” nu endelig var ude, lå Amager Hospital altså kun et stenkast fra Islands Brygge, forsikrede de os.

Intet kunne gå galt, mente de, og indrømmet, det lød jo også ganske tillokkende, syntes vi selv, så vi indvilligede i at pakke bilen og tage på et københavnerbesøg med frokost på Amager, og det var bestemt ikke en dårlig beslutning.

Solbeskinnet Amager frokost ved vandet

Vores venner havde virkelig lagt sig i selen for at arrangere en fantastisk Amager frokost på Islands Brygge. De havde booket bord på Cafe Nöa’h – en spændende restaurant lige ned til vandet ved havnefronten, og vi blev så absolut gastronomi-forkælet.

Til vores frokost på Amager kunne vi både vælge mellem kolde og varme retter. Der var både de helt klassiske smørrebrød, som man sjældent støder på nu om dage, og de sædvanlige kødburgere og sandwich, som er de sædvanlige cafe-retter. Men de havde også de grønne og supersunde retter, så der var en hel palette af spændende retter at vælge imellem. Alt blev tilmed lavet fra bunden af med friske, økologiske varer, og jo, man kan altså godt smage forskel!

Cafe Nöah – en kulinarisk perle på havnefronten

Cafe Nöa’h er i hvert fald en restaurant, som serverer frokost på Amager efter vores smag, så den vil vi og vores københavnervenner bestemt anbefale jer at besøge. Er I ikke til frokost eller middagsretter, kan I vælge at prøve Cafe Nöa’hs velsmagende smoothies, ligesom de serverer kaffe og kage som prikken over i’et på en yderst velsmagende frokost på Amager.

[1] https://www.nöah.dk/frokost-islands-brygge/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *