Ansigtsbehandling på Frederiksberg – Ugens anbefaling

Ansigtsbehandling på Frederiksberg – Ugens anbefaling

Hej alle sammen, så er det tid til ugens anbefaling. I denne uge er det Amanda, der anbefaler en ansigtsbehandling på Frederiksberg, som var en af de bedste oplevelser, hun har haft på en skønhedsklinik. Ansigtsbehandlingen blev udført af Revebel, som du finder på Gammel Kongevej. Jeg stiller over til Amanda:

Yes, tak Thomas, Amanda her. Jeg går lige til sagen. Jeg får lavet ansigtsbehandling på Frederiksberg cirka en gang om måneden. Det er ikke fordi, at Frederiksberg er en særlig præference i forhold til skønhedsbehandlinger, det er bare her jeg bor, og da der allerede findes et væld af skønhedsklinikker, har det ikke været nødvendigt for mig at søge mod andre bydele. Måske jeg er lidt konservativ, men så er jeg da flyttet det rigtige sted hen. I denne uge faldt jeg så over Revebel, som denne gang skulle give mig en ansigtsbehandling på Frederiksberg.

Den bedste ansigtsbehandling på Frederiksberg
Jeg så tilfældigvis skønhedsklinikken en dag, da jeg cyklede ned ad Gammel Kongevej. Jeg har en særligradar for skønhedsklinikker, så jeg undrede mig over, jeg ikke havde set dem før. Særligt da jeg så deres hjemmeside. Revebel havde åbenbart haft adresse der i mange år. Jeg blev selvfølgelig nødt til at booke en ansigtsbehandling på Frederiksberg hos mit nye fund. Så det gjorde jeg – allerede til dagen efter. Jeg blev taget rigtig godt imod på klinikken, som emmede af professionalisme og erfaring. ”Wow, her er rart at være”, tænkte jeg allerede, da jeg trådte ind i butikken.

Resultatet var lige så smukt som behandlingen
Behandlingen var virkelig rar. Jeg kunne mærke, jeg var i erfarne hænder. Dagen efter synes jeg også, at mit ansigt havde en bedre og mere frisk gløde, end hvad jeg har oplevet hos den mere gennemsnitlige skønhedsklinik. Hvis du er ude efter en ansigtsbehandling på Frederiksberg, kan jeg derfor give Revebel mine bedste anbefalinger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *