Gulvbehandling i København med Viking Gulvservice

Gulvbehandling i København med Viking Gulvservice

Da jeg og familien flyttede i hus, var gulvet rimelig medtaget. Det var de originale planer, og de stod faktisk ret smukke. På trods af de var skæve og medtagede, besluttede jeg mig for at beholde dem på grund af charmen, man skal trods alt huske en eller anden for herlighedsværdi. Før vi flyttede ind, lejede jeg en gulvafslibningsmaskine for at køre et par millimeter af – både fordi jeg gerne ville lysne gulvet og fjerne alle overfladeskader og stænk af gammelt møg. Jeg besluttede mig for at få nogle professionelle folk på, så jeg kiggede mig rundt efter en professionel Gulvbehandling i København, som du kan se på linket faldt valget på Viking Gulvservice, som jeg tog en overbevisende snak med over telefonen.
Vi aftalte de skulle bese vores gulv, og derefter ville jeg tage imod rådgivning fra dem.

God rådgivning – Gulvbehandling i København
Efter de havde beset mit gulv og hørt på vores ønsker, snakkede vi om de forskellige løsninger. Vores gulvbehandling i København behøvede ikke at være udelukkende praktisk. Så vi ønskede en ludbehandling, der kunne lysne rummet op, og som ikke behøvede det store vedligehold. Viking Gulvservice havde meget nemt ved at komme i gang, da vi ikke havde rykket vores møbler ud i endnu. Firmaet har god erfaring med gulvafslibning i København, og er vant til at bibeholde æstetikken i de her klassiske gulvplanker, som mange er glade for – inklusiv min familie. De fik ordet det hele på en dag, og bagefter satte vi os med en kop kaffe, og de gav os gode råd omkring det bedste vedligehold af gulvet.

Super resultat – Rummene er lysere
Rummene er blevet meget lysere, og vi har rykket alle vores møbler ind. Det står super skarpt. Det bedste vedlige hold kræver bare en moppe hver anden uge, så møget ikke synker ned i gulvet.
Jeg kan klart anbefale Viking Gulvservice til din gulvbehandling i København. Kompetent firma der ved, hvad de snakker om.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *