Sko til børn i skandinavisk bæredygtigt design – What’s not to like?

Sko til børn i skandinavisk bæredygtigt design – What’s not to like?

For ikke længe siden var bryllupssæsonen over os, og i den forbindelse var min kæreste og jeg inviteret til et bryllup, hvor børn også var velkomne. Vi havde tidligere på året sørget for et par fine outfits, som kunne kombineres på forskellige måder, så vi havde lidt at vælge i mellem til de fire bryllupper, vi har inviteret til. Vi havde dog ikke lige regnet med at vores lille datter også skulle med til bryllup, men sikke en hyggelig og positiv overraskelse! Derfor var det også nødvendigt at kigge efter en nye kjole og nye sko til hende.

Min kæreste fandt hurtigt en fin kjole på vej hjem fra arbejde, men hun havde ikke fundet et par sko, der lige passede. Vi gik sammen på nettet og fandt hurtigt frem til en webshop med børnesandaler, som virkelig stemte overens med vores krav til godt børnefodtøj.

Enkle, praktiske og veldesignet – Det er lige os

Vi klikkede os in på Petit Nord. En producent, der har specialiseret sig i sko til børn, men ikke hvilke som helst slags sko. Nej, smukke børnesko i skandinavisk design lavet af bæredygtige materialer af den højeste kvalitet. Vi fandt hurtigt frem til et par fine ballerina-sko, som passede perfekt til den nyindkøbte kjole. Skoene havde et enkelt og stilrent udtryk, som stadig var meget elegant, og som passede godt til et bryllup. Som et ekstra plus var materialerne bæredygtige og nøje udvalgte, så vi skulle ikke bekymre os kemi og negativ miljøpåvirkning.

I Petit Nords shop har de virkelig et godt udvalg af sko til børn, så der røj også lige et par smarte sneakers og et par indendørssko med i kurven. Alle skoene har vist sig virkelig at have en god støtteevne og et design, der giver masser af bevægelsesfrihed til leg og eventyr.

Det er bestemt ikke sidste gang, vi besøger Petit Nord, så en stor anbefaling her fra min kæreste og jeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *