Ansigtsbehandling i København – Lidt selvforkælelse

Ansigtsbehandling i København – Lidt selvforkælelse

Okay, når alt kommer til alt, så kan desværre ikke undsige mig helt at være aktør i den metroseksuelle tidsalder. Mine fodbold-buddies har godt nok grinet lidt af mig og kaldt mig for bowlingbanen, fordi mit ansigt skinnede så meget efter behandlingen. Men okay, jeg havde altså brug for det. Mit ansigt havde i en længere periode lidt lignet, at det var blevet behandlet af sandpapir. Så det var faktisk på opfordring af min kæreste, at jeg fandt en tid til en ansigtsbehandling i København hos Mynthe. ”Jeg skærer mig jo næsten på dit ansigt, når jeg stryger hånden henover dit ansigt”. Så jeg undersøgte markedet, og det var ikke særligt svært at overkomme min egen maskulinitet, da jeg satte mig for at undersøge markedet.

Økologiske produkter og højservice – Ansigtsbehandling i København
Jeg fandt Mynthes hjemmeside på nettet og blev med det samme tiltalt af den bæredygtige tilgang til skønhed. Jeg tænkte, at det var det min rug hud kunne have brug for. Jeg ringede til Mynthe for at forhøre mig om hendes skønhedsbehandling i København, og blev mødt af en dybt engageret og vidende dame. Det virkede til, hun nærmest vidste alt, hvad der var værd at vide om effektive hudbehandlinger – også til et ansigt så skræller som mit. Efter en kort snak bestilte jeg tid til en ansigtsbehandling til næste dag, og hun grinte i røret, da jeg fortalte om min kærestes kommentar.

Blød som en babyrøv og frisk som en havørn
Efter ansigtsbehandlingen strøg jeg min hånd henover mit ansigt, og det føltes som min egen datter nybadede numse – måske bortset fra et par stubbe his og her. Da jeg kom hjem, blev min kone så glad, og hun nev mig i kinder, som var jeg en konfirmand: ”Du er SÅ blød”. Hendes kniben i mine kinder var eneste tidspunkt, jeg følte mig kastreret eller udfordret på min manddom… hehe.. Det korte af det lange: Hvis du søger en ansigtsbehandling i København, så skal du altså tjekke Mynthe ud, hun har virkelig styr på sine ting.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *