Viktech hjalp lillebror godt på vej

Viktech hjalp lillebror godt på vej

Min lillebror er en knald dygtig håndværker, og derfor var jeg da også ked af det på hans vegne, da han ikke kunne finde job efter endt uddannelse. Foleden, da familien var samlet over middag hos de gamle, fortalte han dog med et smil på læben, at han var kommet i job efter at være blevet rekrutteret af Viktech.

Min lillebror er bosat i hovedstadsområdet, og jeg ved ikke, om det er specifikt der, eller om det er over hele landet, at håndværkere har svært ved at komme i arbejde. Nu er der jo også forskellige håndværkeruddannelser, og det kan egentlig også godt være, at det ikke er ens for alle brancher. Min lillebror er tømrer, og han er bare vildt god til, hvad han laver. Modsat mig har han hænderne skruet rigtig på, og han ser en løsning i alle projekter, hvor jeg er typen, der bare tænker “drop det”.

Jeg køber hellere noget, der er færdiglavet, indflytningsklar og nyt og lækkert. Ja, den type er jeg. Han fik da også fine karakterer på studiet, tror det var 12 i flere af hans fag, hvilket jeg er meget imponeret over. Derfor syntes jeg da også, at det hamrende ærgerligt, at han skulle løbe med panden mod muren efter skoletiden. Men min bror er heldigvis ikke typen, der lægger sig på sofaen, nej, han er typen, der vil noget med sit liv. Derfor undrer det mig ikke, at han lod sig rekruttere hos Viktech.

Det er åbenbart et bureau, som specialiserer sig specifikt med håndværksfagene. Jeg er meget overraskeet over, at processen er gået så hurtigt. På nuværende tidspunkt har han fået en projektansættelse på 3. mrd, og efter den periode overvejer de, om de vil beholde ham. Min bror er næsten ligeglad, om han får en fast stilling bagefter, han er bare glad for at få noget på sit CV. Way the Go!

dreamstime_xl_35632606

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *