Computerreparation på samme dag

Computerreparation på samme dag

Det gik lidt hurtigt her til morgen, da jeg skulle ud i bilen med alle de dele jeg havde brug for på et vigtigt møde. Da jeg var ved at hælde den sidste møgunge uden den højre vante ind på bagsædet, endte computeren, som jeg havde under armen på asfalten. Jeg samlede den op og kylede den ind på det forreste passagersæde, og køre hurtigt ungerne i børnehave og skole. Det var første, da jeg skulle tjekke mine noter igennem inden mødet, at den søgerlige sandhed gik op for mig; skærmen var krakeleret og computeren ville ikke længere tænde.

Der var to timer til mødet, og jeg var lidt desperat, da det var et møde, der var planlagt i flere måneder. Mine ting lå i skyen, så det var ikke et problem at hente dem ned på en anden device, men jeg havde bare ikke rigtigt en anden computer til at udføre det effektive kunststykke.

Så jeg begyndte at google i desperation på min mobil, og fandt ud af, at iRepair i Valby lovede hurtige reparationer på samme dag. Jeg vidste ikke om det kunne ske, men jeg satte mig ind i bilen uden at tænke og kørte afsted.

Det ville selvfølgelig ikke være end store katastrofe, at jeg ville være nødt til at fremvise min smadrede computer, så ville vores kunde sikker have forståelse for, at det ville være en anden form for fremlæggelse de ville få, men det var mange penge der var på spil, gode indtryk betyder meget og mødet havde jeg forberedte i mange timer.

Så jeg kørte til og nåede frem til iRepair på en halv time. Mødet skulle foregå på Vesterbro, så det var kun et kvarters kørsel derfra, hvis trafikken var med mig. Jeg parkerede, løb ind og smed nærmest computeren på disken. Manden bag disken må have set, at jeg var desperat. Han tog den ud bagved, sagde “Kan du overleve en time?”. Det var fint, det var perfekt.

Mødet blev godt. En potentielt dårlig dag blev til en overekstatisk dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *