Rodbænk – Et fedt nyt møbel til haven!

Rodbænk – Et fedt nyt møbel til haven!

rodbænk fra havemekkaJeg har i lang tid gået, og ledt efter en lidt mere unik bænk til min have, da jeg ikke bare vil have et billigt ikea møbel, som alle andre har. Jeg har faktisk gået, og ledt i ja – omtrent et halvt år. Denne ekstremt flotte, og unikke bænk er det der kaldes en rodbænk, den er lavet af roden fra teak træ i Indonesien. Det fede ved en sådan rod bænk er, at fordi de er lavet er rødder, så er ingen af bænkene ens.

Mange vil måske mene, at omkring 7000 kr, er meget for en bænk, og ja det er det også – men jeg var altså så heldig, at få den på tilbud til 3000 kr. Jeg har købt rodbænken i virksomheden HaveMekka, som er en virksomhed der udelukkende har med havemøbler at gøre. De har faktisk nogle ekstremt fede produkter, nogle af dem unikke, andre af dem bare rigtig flotte. Det hele er i rigtig høj kvalitet, og de yder her en service der virkelig fik slået benene væk under mig. HaveMekka har både en webshop, og en 700m2 udstilling, hvor de yder god personlig service, du kan besøge deres hjemmeside ved at klikke her. Du kan selvfølgelig, også gøre ligesom mig – og en del andre, og tage ud for at besøge deres udstilling i Stenløse. Jeg lover dig, at det er besøget værd og at de nok skal sørger for, at du får en god oplevelse.

Hvis du ikke ved hvordan en rodbænk ser ud, så kan du se den på nedestående billede, du kan også klikke på det, da det er et direkte link til produktet!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *