Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /var/www/thomasqvortrup.dk/public_html/wp-content/themes/lighthouse/functions.php on line 197
Møde omkring markedsføringsplan

Møde omkring markedsføringsplan

I næste uge holder vi i firmaet møde omkring næste års markedsføringsplan, det har krævet mange forberedelser og budgetterne er næsten lagt. Vi har i år prøvet at fokusere på nogle områder hvor vi ikke er vant til at begå os, det bliver spændende og i den grad en udfordring. Torsdag d. 30 samles bestyrelsen og kigger på tallene og de nye forslag.

Vi har prøvet os med mange forskellige markedsføringskanaler, her i blandt radio, aviser, billboards, aribus, tv og meget mere, men vi har aldrig prøvet kræfter med online markedsføring og det er tydeligvis en fejl ifølge vores research.

Derfor har vi indkaldt en SEO konsulent, som skal hjælpe os med at få fastlagt en søgemaskinestrategi. Vi vil både prøver kræfter med PPC, men især søgemaskineoptimering har vi læst meget godt om. Vi er ligeså blevet anbefalet det af mange af vores samarbejdspartnere der har været at finde på de markeder i mange år. Vi har fået gode anbefalinger på den tilkaldte SEO-konsulent og vi glæder os til at se hvad han kan bidrage med. Vores budget er heldigvis i år markant større end de forgangene års, men vi starter som sagt også næsten på bar bund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *