Valget går på finske Nokia eller amerikanske Apple

Valget går på finske Nokia eller amerikanske Apple

Til tider sker det at jeg skifter min mobil ud, ligesom så mange andre. Jeg er måske nok bare den lidt mere overvejende type, når det kommer til indkøb af ny mobiltelefoni, det skyldes at jeg har en række dårlige erfaringer med mig i tasken, fra tidligere skift.

I min tid har jeg haft mange forskellige modeller, jeg er vaklet frem og tilbage mellem flere brands. Som en begyndelse, svor jeg til finske Nokia, men det var helt tilbage i tiden, hvor de var markedsledere. Det er de ikke mere, men de har just udgivet en ny model, som spås at ændre mobilverdenen, den hedder Lumia 920. Lumia 920, er en direkte videreudbygning af den meget populære Lumia 800. Ændringerne er markante og mange mobildebattører, udtaler direkte at Lumia 920 er iPhone 5 overlegen. Om det har hold i virkeligheden, ved jeg af gode grunde intet om, men spændende ser den ud.

Det sekundære valg er måske nok det mest oplagte, iPhone 5 og hvis det ikke fremgik tydeligt af ovenstående, er det Lumia 920 jeg har på kig på fra Nokia, ikke den ældre 800 model. På nuværende tidspunkt, har jeg en iPhone 4S, hvilket vil gøre et skift markant nemmere end hvis jeg migrerer til Nokia, hvor jeg i så fald skal til at benytte Zen i stedet for iTunes. Mine indkøb fra Apple-store kan altså ikke bare lige føres med som sådan og derfor går de sandsynligvis tabt. Jeg har ikke fået undersøgt om det er muligt at få Apple til at være behjælpelig, men mig bekendt, er de ikke særligt gode til kundesupport.

Hvis du som læser derude, sidder med nogle nyttige informationer, der kan gøre mit valg nemmere, så giv endelig lyd fra dig i kommentarfeltet. Windows platformen, som Lumia 920 kommer på, har jeg ingen erfaringer med udover hvad jeg har set i diverse Youtube Videoer, som den forneden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *