QXL relancerer sig selv

QXL relancerer sig selv

Det internationale kendte online auktionshus QXL, er igang med at relancere sig selv. Det sker i forbindelse med udbredelsen af Internettet og en stærk forøgelse i handlekraftige individer der benytter dette. QXL opererer i en del lande her i blandt Danmark, i Danmark har QXL været en af de største online handelspladser og har været en del af Internettet siden dets spæde start.

QXL har for nyligt fået nyt design og ændret i deres handelsbetingelser for at tilpasse sig det stigende behov og efterspørgsel. Det sidste nye fra QXL er deres initiativ til at sælge tid sammen med kendte, et fænomen som bliver taget til sig med kyshånd i vores tid hvor kendte er alfa og omega. Hele overskuddet gik til velgørende formål, det er noget os respektive mennesker sætter pris på.

Senest er der også kommet helt nye underkategorier, det ses f.eks. i denne sektion http://www.qxl.dk/pris/boern-baby/c/cn9996/, for børne- og babyudstyr. Der er kommet en mere striks inddeling af alderstrin og det er et vigtigt element, der afgør om besøgende har lyst til at bruge tid på et site. Hvis sorteringen ikke spilller, nytter det ikke noget at have et kæmpe site med stort udbud, ligegyldigt hvor gode varer der forefindes på et e-handelssite.

Det glæder mig at se at QXL fortsætter med at kæmpe og være en del af den danske e-handelsscene, flere store danske IT succeser er bukket under, men QXL er tydeligvis ikke en af dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *