Ny dille – Jeg træner hjemme nu

Ny dille – Jeg træner hjemme nu

Det er ikke fordi jeg betragter mig som en bangebuks, men jeg er altså ikke meget for at sætte mine ben i et træningscenter i øjeblikket. Jeg er faktisk hård kerne træningsnarkoman og træner næsten dagligt – mænd efter Coronavirussen holdt sidde indtastning i starten af ​​marts, så har jeg ikke opholdt mig i et fitnesscenter. Jeg første omgang var de jo også lukket helt ned, så det gav jo sig selv.

X3 Training Bar – hjemmetræning til mænd

Jeg foråret må jeg indrømme, at det var hårdt, at træningscentrene var lukket. Dels kunne jeg ikke få afløb for alt min energi og jeg kunne mærke at kroppen bare ikke var lige så fit som den plejede at være og dels manglede jeg den sociale del af det. Det gik op for mig at en stor del af træningen også var det sociale samvær med gutterne. Nå, men jeg kunne altså ikke undvære min træning og begyndte at google hjemmetræning mænd og faldt over en fodret hjemmeside, hvor de solgte da X3 Training Bar til hjemmetræning for mænd. Jeg må indrømme, at jeg begynder var en anelse skeptisk for, det lignede mest af alt en stor elastik og jeg var ikke overbevist om, at den virkelig kunne være til meget hjælp.Jeg er jo vant til at flytte rundt på store tunge vægte, men hold da op. Jeg må indrømme, at den er effektiv. Faktisk er jeg så imponeret over den, at jeg ikke er helt sikker på, at jeg vender tilbage til fitnesscenteret.

Farvel til træningscentret

Jeg har ikke været der bruger, selvom centret er genåbnede. MEN … jeg føler mig altså ikke helt forsøger. Vi sveder jo i den grad og må da udskille en masse aerosoler. Det er altså mærkeligt, at man godt må træne uden maske, men man må ikke købe ind uden maske. Det giver ingen mening for mig. Så jeg fortsætter med at træne hjemme. Bedre gemme end undskyld og så sparrer jeg også tid. Jeg skal ikke bruge tid på transport frem og tilbage. Og selvom jeg savner gutterne og hyggen, så er jeg mere effektiv nu, hvor vi ikke står og snakker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *