En uheldig dag endte godt med vores erfarne akut tandlæge i København

En uheldig dag endte godt med vores erfarne akut tandlæge i København

Jeg er som de fleste vild med at have weekend! Her er der plads til afslapning og hyggeligt samvær med familien. To dage om ugen, hvor man kan gøre lige, hvad man vil. Derfor er det også bare ekstra surt, når der sker uforudsete ting, som bliver nødt til at ’deale’ med her og nu. Præcis sådan en weekend havde jeg får et par uger siden, hvor jeg blev nødt til at opsøge en akut tandlæge i København. Men takket være City Tandlægerne og deres professionalisme og effektivitet, kunne jeg hurtigt komme hjem og fortsætte hyggen med familien! 

Tandpine udenfor normal åbningstid – Hvad gjorde jeg? 

Jeg havde hele ugen haft en lille smule tandpine og tænkt, at det var ganske ubetydeligt. Det tog til henover fredagen, hvor jeg nok – set i bakspejlet – skulle have bestilt en hurtig tid hos tandlægen, men jeg havde egentlig mere travlt med at komme hjem til Steak Bearnaise, bland-selv-slik og Disney Sjov i selskab med min familie. Da den lille var blevet puttet, kunne jeg godt mærke, at tandpinen tog til.  

Efter en knapt så behagelig nat uden særligt meget søvn, kunne jeg altså ikke trække den længere. Jeg måtte til tandlægen. Men er det overhovedet muligt at finde en tandlæge om lørdagen? Svaret er ganske enkelt JA!  

Hurtig & effektiv behandling 

En enkelt søgning på nettet og jeg fandt frem til City Tandlægerne i Indre by – en akut tandlæge i København, der kan hjælpe dig af med tandpine og andre akutte tandproblemer udenfor normal åbningstid. Her fik jeg en eminent behandling, der både var effektiv og hurtig overstået. Min behandling tog omkring en halv time, hvorefter smerterne næsten var væk. Virkelig dejligt med en tandlæge, der står klar til at hjælpe i weekenden! 

Jeg kan kun give City Tandlægerne mine allervarmeste anbefalinger – Fleksible, effektive og venlige! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *