Hvad er Coherent?

Hvad er Coherent?

Coherent – ROFINs strategi har altid været at være den innovative leder på markedet for industrielle lasere siden grundlæggelsen i 1975. Dette engagement ses gennem den løbende levering af kraftfulde og innovative laserteknologier, der dækker en lang række industrier.

Virksomhedsopkøb og en klar global strategi har gjort det muligt for Coherent – ROFIN at blomstre globalt. Coherent – ROFIN har siden 1996 været noteret på NASDAQ. Med over 2200 ansatte og en nettoomsætning på 598 mio. dollars sidste år er virksomheden i dag stærkere end nogensinde før.

Coherent-ROFIN tilbyder industrielle laserløsninger til forskellige områder som f.eks. mikrobearbejdning i den medicinske industri eller multi KW-lasere til tunge industriformål.

Hos Coherent-ROFIN tilbyder de det mest kraftfulde og alsidige laserproduktsortiment til industriel materialeforarbejdning. Deres lasere omfatter CO2-lasere, faststoflasere, fiberlasere, diode lasere, Q-switch lasere og ultrakortpulsede lasere. Med et så bredt udvalg af muligheder er vi sikre på, at vi har en løsning, der passer til dine specifikke behov.

Hvad er laserteknologi?

Laserteknologi er en metode til at producere fokuserede lysstråler med høj intensitet. Denne proces forstærker lysbølgerne for at frembringe en stråle, der er intens nok til at skære, svejse eller ætse materialer.

Hvilken type laser der anvendes, afhænger af den anvendelse, den skal bruges til. F.eks. anvendes CO2-lasere almindeligvis til skæring og gravering, mens fiberlasere ofte anvendes til svejsning og skæring af metaller.

Hvad er fordelene ved at bruge laserteknologi?

Laserteknologi giver mange fordele i forhold til traditionelle metoder til materialeforarbejdning. Lasere kan skære eller svejse materialer med en meget høj grad af nøjagtighed, og de kan også bruges til at skabe indviklede designs og mønstre.

Lasere kan også bruges til at bearbejde materialer på i meget lille skala, hvilket gør dem ideelle til brug i medicinal- og elektronikindustrien.

Hvad er ulemperne ved at bruge laserteknologi?

Laserteknologi er ikke uden ulemper. Lasere kan være dyre at købe og vedligeholde, og de kræver dygtige operatører.

Lasere kan også være farlige, hvis de ikke bruges korrekt, så der skal altid tages sikkerhedsforanstaltninger, når man arbejder med dem.

Desuden , fordi lasere bruger fokuserede lysstråler, kan de være skadelige for det menneskelige øje, hvis man ser direkte på dem. Der skal derfor bæres passende øjenbeskyttelse, når der arbejdes med eller omkring lasere.

Laserteknologi anvendes i en række forskellige industrier til en række forskellige formål. Lasere anvendes almindeligvis til skæring og svejsning af metaller, gravering og mærkning af materialer og til medicinske procedurer som f.eks. LASIK-kirurgi.

Hvad er de fremtidige anvendelser af laserteknologi?

Efterhånden som laserteknologien fortsætter med at udvikle sig, vil der helt sikkert dukke nye og innovative anvendelser op. Nogle af de potentielle fremtidige anvendelser omfatter 3D-printning, selvkørende biler og indsamling af solenergi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *